Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Και το Goal βλέπει φαντάσματα;

Με σημερινό της δημοσίευμα η αθλητική εφημερίδα Goal επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του Joinspoirts περί ενημέρωσης των παικτών από τον πρόεδρο του ΠΑΣ...
Γιάννινα να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν την Δευτέρα για προπονήσεις.
Στο ρεπορτάζ τονίζεται ακριβώς αυτό που αναφέραμε και εμείς πως αν η απόφαση εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα και είναι θετική για τον ΠΑΣ τότε όλοι έχουν πάρει ήδη το μήνυμα να επιστρέψουν στην βάση τους.

πασ

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αν δεν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την ανακοίνωση της απόφασης εντός των επόμενων ωρών και τραβήξει πιο μακριά η ιστορία τότε θα πρέπει να εξακριβωθεί αν το κάλεσμα της διοίκησης για επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτερα θα ισχύσει ή όχι.
Το πιο πιθανό είναι να ισχύσει καθώς τα χρονικά περιθώρια θα έχουν στενέψει πάρα πολύ και δνε θα θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα να βρεθούν προ εκπλήξεως.
Υ.Γ. Καλό είναι οι συνάδερφοι προτού κανουν κρίσεις και επικρίσεις να ελέγξουν αν ένα ρεπορτάζ που τους ενοχλεί υφίσταται ή όχι. Αλλωστε όλοι προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τις κόντρες που μποεί να προκύψουν μεταξύ μας.
 joinsports.gr