Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς...

Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ συνεχίζουν και σήμερα τις στάσεις εργασίας, από τις 9 μ.μ. ώς το τέλος της βάρδιας, ενώ την Πέμπτη οι συρμοί θα ακινητοποιηθούν από τις 12 το μεσημέρι ώς τις 5 μ.μ.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ διαμαρτύρονται για τη μεταφορά των συγκοινωνιών στο νέο Υπερταμείο και ζητούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Κανονικά κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ.

Συνεχίζονται σήμερα και αύριο οι ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα και τον προαστιακό λόγω των στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.

Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν τρεις στάσεις εργασίας, 5-8 π.μ., από τη μία το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. και από τις 9 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Οι στάσεις θα επαναληφθούν τις ίδιες ώρες την Τρίτη 21 Ιουνίου.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί την επομένη (22/6), ημέρα που έχει ορίσει το ΤΑΙΠΕΔ για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τις δύο εταιρείες του ομίλου του ΟΣΕ. Οι στάσεις επηρεάζουν και τα δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο, που θα τερματίζουν στον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι έχει σταματήσει η προκράτηση εισιτηρίων για δρομολόγια που επηρεάζονται από τις στάσεις εργασίας.