Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Προλετάριοι όλων των χωρών μας συγχωρείτε !

Θόδωρος Γαλανόπουλος
Εγώ ήξερα μέχρι τώρα ότι κόφτη έχει ο ηλεκτρολόγος , μπαλντα ο χασάπης , πριόνι ο αγρότης , ψαλίδι ο κουρέας και σφυροδρέπανο ο κομουνιστής! Χώρα που να έχει αυτόματο κόφτη δεν έχω ξανακούσει να υπάρχει στον πλανήτη!
  Μόλις θα πας να απλώσεις το χέρι σου να πιάσεις κανένα φρούτο από το δέντρο , τσακ θα πέφτει ο κόφτης να σου το κόβει ! Θα τη βγάζεις να κατουρήσεις σε ώρα που δεν πρέπει, γκαπ και θα τη χάνεις …. Θα μουντζώνεις την εξουσία για τα πεπραγμένα της , πάνε τα δάχτυλα σου! Τι ωραία είναι αυτά ρε παιδιά; και πολύ σοσιαλιστικά ! Μνημόνια , καπιταλ κοντρολ, κόφτες , μαστίγια…! Αλλά τι τα θέλεις ;όλα αυτά είναι πράγματα της φαντασίας μας , τα βλέπουμε μόνο εμείς οι κοινοί θνητοί, απλοί πολίτες ψηφοφόροι ! Είναι παραισθήσεις που έχουμε από την πολύχρονη συντηρητική πολιτική που ανεχθηκαμε όλες αυτές τις δεκαετίες!
Για ρωτήστε έναν κυβερνητικό Συριζαιο; Δεν υπάρχει τίποτε! Όλα είναι διαδόσεις της δεξιάς που υπονομεύει το τιτάνιο έργο που παράγουν! Όλα πάνε θαυμάσια! Λεφτά υπάρχουν , δουλειές να επιλέγεις που θες να πας, μαγαζιά , εργοστάσια , τουρισμός , πολιτισμός , και γενικά υπάρχει ένας παράδεισος που αν τον πιστέψεις μπορεί και να τον δεις, και να διοριστείς και σύμβουλος υπουργού και να πετάς στα ουράνια .. Γιατί δηλαδή να πιστέψεις ότι τα προϊόντα έχουν 24% ΦΠΑ; Μήπως έχεις απόδειξη για αυτό;; Γιατι να πιστέψεις ότι θα κοπούν οι συντάξεις; Δεν κοιτάς το χαλί σου να πας σε κανένα γιατρό που όλο ξεχνάς; σε κάποιο παντελόνι τα ξέχασες ξεκουτιασμένε, και λες ότι στα έκοψε η κυβέρνηση! Βενζίνες, ιντερνετ , ποτά τσιγάρα; Μάλλον θα θυμάσαι παλιότερες αυξήσεις που κάνανε οι παλιοδεξιοι! Εμείς δεν κάναμε τίποτε! Μερικές αυταπάτες έχουμε μόνο αλλά μόλις επιμηκυνθεί το πέος… συγγνώμη το χρέος ήθελα να πω, θα φύγουν κι αυτές ! Γενικά νομίζω ότι το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό!
Ο Έλληνας σε εποχή Συριζα ένα πράγμα οφείλει να κάνει! Να μην βλέπει εμπόδια μειώσεις περικοπές και δυσκολίες! Γιόγκα, ψυχανάλυση και Συριζα! Βλέπεις τα λουλούδια, το γαλανό ουρανό, τη θάλασσα, άντε και τα βυζιά της απέναντι τώρα που καλοκαιριάζει! Τι σας βάζει ο διάολος και ο Κουλης να βλέπετε, μειώσεις σε συντάξεις , αυξήσεις σε τιμολόγια και ΦΠΑ και ανεργία παντού … ! Τα βλέπεις όλα ωραία και θα έρθει και ο κήπος της Εδέμ και ο σοσιαλισμός όταν συναντήσεις τον Άγιο Πέτρο ! Πίστευε και Συριζα μη ερεύνα!

Θόδωρος Γαλανόπουλος
στο kapistri