Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Υπερπλήρεις όλες οι πτήσεις των Ιωαννίνων - Έκτακτη δεύτερη πτήση το πρωϊ μετά την ακύρωση χθες βράδυ

Η χθεσινοβραδυνή ακύρωση λόγω καιρού, της πτήσης Αθήνα-Ιωάννινα-Αθήνα, άφησε στα "Κρύα του λουτρού" εκατοντάδες ταξιδιώτες. που ήταν στις δύο υπερπλήρεις πτήσεις της Olympic-Aegean. Πόσο μάλλον που δεν μπορούσαν λόγω ώρας (10 βράδυ).... να ταξιδέψουν οδικά το λιγότερο ένα εξάωρο με πολύ αυξημένη κίνηση λόγω επιστροφής, συν του οτι υπήρχαν και πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.
Το Αιρμπάς απογειώθηκε κανονικά χθες το βράδυ απο την Αθήνα, έφθασε πάνω απο τα Γιάννινα, αλλά λόγω χαμηλής νέφωσης, ήταν αδύνατη η προσγείωση χωρίς G-BAS, oπότε αναγκάστηκε να επιστρέψει στο "Ελ. Βενιζέλος".
Μέχρι εδώ τα αρνητικά...
Θετικά αντέδρασαν Olympic-Aegean, που σήμερα το πρωϊ δρομολόγησαν δύο αεροπλάνα για να καλύψουν και τις ανάγκες και των χθεσινοβραδυνών επιβατών.
Η πρώτη πτήση έγινε με Αιρμπάς Α-320 με αναχώρηση απο τα Γιάννινα στις 10.40 και η δεύτερη με ελικοφόρο Q-400 στις 11.45.
Συνολικά οι δύο πρωϊνές πτήσεις εξυπηρέτησαν απο Γιάννινα και Αθήνα, 520 επιβάτες, ενώ χθες το βράδυ απο την ακύρωση της πτήσης, έμειναν στα δύο αεροδρόμια 360 επιβάτες.Για το βράδυ είναι προγραμματισμένη μια κόμη πτήση.
Να σημειωθεί οτι απο το Σάββατο του Λαζάρου, μέχρι σήμερα, όλες οι πτήσεις μαζί με κάποιες έκτακτες, με Αιρμπας και ελικοφόρα ήταν υπερπλήρεις και εξυπηρετήθηκαν χιλιάδες ταξιδιώτες.

 allnews EPIRUS