Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ....

Θόδωρος Γαλανόπουλος  
Ειλικρινά ήταν απορίας άξιο πως πήρε την απόφαση ο Βλαντίμιρ Πουτιν να έρθει στην Ελλάδα! Σε μια εποχή όπου στην Ελλάδα,ο πιο μεγάλος ηγέτης που μας επισκέπτεται είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας της Ελλάδας, το να βλέπεις τον Πουτιν στην Ελλάδα είναι αξιοθαύμαστο!
Η Ρωσία εδώ και εκατοντάδες χρόνια έκανε πάντα ένα βήμα προς την Ελλάδα και δυο πίσω! Και ιδιαιτέρα στην εποχή μας που είμαστε ολοκληρωτικά δεμένοι από το άρμα του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ και της Ευρώπης, και δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε ξύστρα σε σχολειό αν δεν το επιτρέψει η Τρόικα, τι περιμένατε σεις; να αναπτύξουμε σχέσεις με τη Ρωσία να αγοράσουμε όπλα Ρώσικα και να δώσουμε λιμάνια στα πολεμικά τους πλοία;
 Όλοι δε οι Έλληνες πρωθυπουργοί που πήγαν στη Μόσχα, άντε να γύρισαν πίσω με κανένα κιλό χαβιάρι, τίποτε άλλο! Ο Γιώργος ο Παπανδρέου μίλαγε στη Μόσχα για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα και ο Τσιπρας μάλλον δεν ήταν σίγουρος που προσγειώθηκε και έλεγε αλλά αντί άλλων! 
 Εγκαίνια κάναμε στο αγωγό ΤΑΡ που έρχεται απο το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και οι Ρώσοι συνεχίζουν και μας πουλάνε το φυσικό αέριο 30% πάνω από την Ευρώπη! Όπως είχε πει και κάποιος πολίτικος παλιά, στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν συναισθήματα μόνο συμφέροντα,και αφού παρά την φτώχια μας καταφέρνουμε και πληρώνουμε το λογαριασμό γιατί να μας κάνουν εκπτώσεις οι Ρώσοι; 
 Ο Πουτιν ήρθε για να πάει το Αγιο ορος, και αφού κι εμείς του στείλαμε στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτεί τον Καμμένο, η επίσκεψη ήταν καμένη απο χέρι…! 
 Σε μια εποχή που πάμε στο Γιουργκρουπ και ζητάμε ελεημοσύνη, υπήρχε ποτέ περίπτωση να αρχίσουμε τα πατριωτικοθρησκευτικα με τη Ρωσία; 
Το Αγιο ορος έχει και θρησκευτική και πολιτική σημασία για τη Ρωσία γιατί ζούμε μάλλον έναν θρησκευτικό πόλεμο με το Ισλαμ και ο Πουτιν αυτό ήθελε να τονίσει! Και παρά τα όσα έχουν συμβεί και έχουν γραφεί, δεν έχει φτάσει στα άκρα η σχέση της Ρωσίας με την Τουρκία! 
Και μόλις τελειώσει το θέμα με τη Συρία θα αρχίσουν πάλι τα αλισβερίσια σε κάθε επίπεδο, ..αυτή είναι η γνώμη μου!
 Άντε και μην πιστεύουν κάτι πατριωταρες ότι ήρθε ο Πουτιν να μας φυλαξει το Αιγαίο! ΝΑΤΟ, Φροντεξ, ΕΕ, ΗΠΑ , είναι πολλοί στο Αιγαίο, που να χωρέσει και η Ρωσία στην παρτούζα ….
Θόδωρος Γαλανόπουλος
kapistri