Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Μεγάλες στιγμές ζουν τα Γιάννινα – Θριαμβευτική υποδοχή ετοιμάζουν σε παίκτες και Πετράκη

kosmos-pasΤα Γιάννινα ζουν μεγάλες στιγμές. O ΠΑΣ πήρε την πολυπόθητη νίκη επί της Ξάνθης και περιμένει πλέον την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης του Πανιωνίου....

Μεγάλες στιγμές ζούνε τα Γιάννινα, που για πρώτη φορά στην 50χρονη ιστορία του αναμένεται να ζήσουν… τον ευρωπαϊκό αέρα.
Το 2013 έμελλε να μην συμμετάσχει και να κοπούν τα όνειρα στην αδειοδότηση. Φέτος και η άδεια πάρθηκε, αλλά και η ομάδα άξιζε και με το παραπάνω να έχει αυτό το φινάλε στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στις 22 Φεβρουαρίου, δεν κοίταξε ποτέ πίσω του και έκανε εξαιρετικό finish με συνεχόμενες νίκες και ισοπαλίες, τερματίζοντας στην 6η θέση.
Πλέον θα περιμένουν την υπόθεση της αδειοδότησης του Πανιωνίου, που θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό της Τετάρτη. Οι φίλοι του ΠΑΣ έδωσαν βροντερό παρών στην Ξάνθη και πλέον άπαντες έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για να συνεχίσουν το γλέντι. Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται καθ΄ οδόν και αναμένεται να τύχει ιδιαίτερης υποδοχής από τον κόσμο που περιμένει καρτερικά να αφιχθεί στην πόλη.
joinsports.gr/