Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα, η πιο σταθερή ομάδα της περιφέρειας!

pas-panaitolikos-gianninaΟ Βαγγέλης Πήχας γράφει στο προσωπικό του blog στο JOINSPORTS για την σταθερότητα που δείχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, όπου καταφέρνει από το 2012 και μέχρι σήμερα να βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα...

Από το 2012 όταν και τερμάτισε στην 8η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης οι πιο σταθερές ομάδες της επαρχίας. Αν αναλογιστεί κανείς και τις δυνατότητες και τα μπάτζετ που έχουν αυτοί οι δύο σύλλογοι, τότε δικαιωματικά οι Γιαννιώτες μπορούν να περηφανεύονται για τα όσα έχουν καταφέρει τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Λίγο πριν τον τερματισμό του πρωταθλήματος με μία καλή πορεία στον δεύτερο γύρο και με νέο σύστημα ο ΠΑΣ μπορεί να τερματίσει και πάλι στην έκτη θέση όπως και πέρυσι. Πρόκειται για επίτευγμα, αν τελικώς τα καταφέρει έχοντας δύο πολύ δυνατά ματς μπροστά του με Πλατανιά εντός και Ξάνθη εκτός.
Και όλα αυτά από μία ομάδα που δεν έχει δυνατότητα να κάνει μεταγραφές – λόγω μη αδειοδότησης – και ζει τα τελευταία χρόνια μη γνωρίζοντας τι θα της συμβεί την επόμενη μέρα. Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια αγωνιστική σταθερότητα, έχει κοιτάξει στα μάτια όλες τις «μεγάλες» ομάδες του πρωταθλήματος και έχει καταφέρει να αποτινάξει από πάνω την λέξη ασανσέρ, όπου και χαρακτηρίζονταν τα προηγούμενα χρόνια και συγκεκριμένα προ 2012.
Η αγωνιστική συνέπεια του ΠΑΣ είναι μεγάλη, ενώ μονίμως από το 2012 και μέχρι σήμερα βρίσκεται μέσα στην πρώτη επτάδα. Με πολλές δυσκολίες και με λιτή μεταγραφική πολιτική, δεν νομίζουμε καμία ομάδα να μπορούσε να αντέξει, αυτά που έχει περάσει η ομάδα των Ιωαννίνων. Οπότε η πορεία των τελευταίων χρόνων χαρακτηρίζεται «παλικαρίσια».
Όπως και φέτος, όπου παίκτες και τεχνική ηγεσία τήρησαν στο έπακρο την υπόσχεσή τους στον κόσμο και στον εαυτό τους. Έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, προσέθεσαν νέα δεδομένα στο παιχνίδι τους και ταυτόχρονα δόθηκε η δυνατότητα σε άλλους να κερδίσουν μία θέση στην Εθνική της πατρίδας τους, σε άλλους να πάρουν μία καλή μεταγραφή και σε κάποιους να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Πλέον απομένει να κρατήσει την υπόσχεση της και η διοίκηση αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος, να καταφέρει επιτέλους να πάρει την πολυπόθητη άδεια – την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις είχε κατατεθεί ήδη ο φάκελος – ώστε αυτή η ομάδα να έχει μέλλον. Διότι αυτό το καλοκαίρι δεν μοιάζει να είναι το ίδιο με κανένα από τα προηγούμενα.

 Πηγή