Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Η «ζεστασιά» του ΠΑΣ και το δέσιμο του Ίλιτς με την ομάδα!

brana-ilitsΤέσσερα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα λες και λίγα. Ειδικά όταν από το 2012 μέχρι και σήμερα έχεις ζήσεις χαρές και λύπες, με το συναισθηματικό δέσιμο να είναι μεγάλο... 

Οι δηλώσεις του Μπράνα Ίλιτς σε μερίδα του Τύπου της Σερβίας δεν αποκαλύπτουν τίποτε περισσότερο από το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα και την θεωρεί «σπίτι» του. 
Ρεπορτάζ: Χρήστος Λεμονιάς
Τίποτε άλλο σχετικά με την υπόθεση του συμβολαίου του είναι παρακινδυνευμένο να ειπωθεί. Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο ΠΑΣ παλεύει για τον στόχο της Ευρώπης και οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό θα γίνει προς τον Μαϊο. Οπότε και το θέμα της παραμονής ή όχι του Ίλιτς θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της Άνοιξης. Η ζεστασιά… του ΠΑΣ, καθώς και το δέσιμο που υπάρχει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αποτελούν δύο σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης.
Και η διοίκηση όμως θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να κρατήσει στο ΠΕΑΚΙ έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της τελευταίας τετραετίας και πρωταγωνιστή στην συνεχή ανοδική πορεία του ΠΑΣ. Η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών είναι αμοιβαίος. Η χορήγηση της άδειας ανακούφισε σε μεγάλο βαθμό την διοίκηση, ενώ και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές βλέπουν ότι πλέον στην ομάδα το έργο έχει αλλάξει και οι προοπτικές που υπάρχουν είναι μεγάλες. Ο Ίλιτς ακόμα και στα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα με τη μη αδειοδότηση, δεν πήδηξε από το καράβι. Παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε από αρκετές ομάδες, με μεγαλύτερο αυτό του ΠΑΟΚ, παρέμεινε πιστός στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η περίπτωση του Σέρβου επιθετικού δεν είναι περίπλοκη, όμως αυτή του Μανιά, αλλά δεν είναι και εύκολη.
Οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι προς μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάνοντας τις τελικές συζητήσεις και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα.
 joinsports.gr