Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

4 από 40 Δίνετε μάχη ; Πάρτε και το Γκλέτσο !

                    Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ο λαός μας το λέει ξεκάθαρα! «Με πορδές δεν βάφονται αυγά» Και ούτε φυσικά γίνονται θαύματα μέχρι το Πάσχα,ανάστασης της ελληνικής οικονομίας, και ούτε η ηρωική έξοδος στη Γαλλία και στις Βρυξέλλες θα σώσουν την επιθεώρηση που προσπαθεί να ανεβάσει ξανά η κυβέρνηση!

Το Πάσχα θέλει λίγες μέρες να έρθει και ούτε καν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με ΔΝΤ και Ευρώπη και η χώρα κοντεύει να ξεμείνει πάλι απο χρήματα! Οι δανειστές μας βλέπουν ότι καιγόμαστε και μας ανάβουν ακόμα μια φορά!
Μπορεί να παρακολουθείς τα τηλέφωνα, αλλά άλλος έχει τα λεφτά!!! Όμως η κυβέρνηση άρχισε τις παλικαριές, και δεν θέλουμε το ΔΝΤ, και ακούστε τι λέει για εμάς, και ένα σωρό ανέξοδοι ηρωισμοί!
Και δήθεν πάνε για πολιτική διαπραγμάτευση! Την έχει ξαναζητήσει και ο Βενιζέλος και έφαγε μια σφαλιάρα και αυτός και εμείς μαζί που την θυμόμαστε ακόμα! Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, οι δανειστές για να εξασφαλίσουν τα χρήματα τους ζητάνε κόψιμο εδώ και κόψιμο παραπέρα!
 Λίγο πολύ τα περιμέναμε όλα αυτά με οποιαδήποτε κυβέρνηση ! Εκείνο που δεν τρώγεται με τίποτε είναι το κουτόχορτο! Σήμερα ηρωικές δηλώσεις και αύριο περικοπές και αυξήσεις! Τι σκατα την πέρασαν την νοημοσύνη μας; Αποχωρητήριο που πετάνε την αμηχανία και την ανικανότητα τους;
Και πρέπει οπωσδήποτε να ξεχνάμε αυτά που λέγανε χτες και να ζούμε με αυτό που λένε σήμερα,που και αυτό δε είναι καθόλου βέβαιο;; Δείτε τι πετύχαμε λέει η μια βουλευτίνα, μην κοιτάτε μόνο τις αποτυχίες μας! Ψάχνουμε να βρούμε τι πετύχατε και βλέπουμε κλειστά μαγαζιά, τη Βουλγαρία γεμάτη με Ελληνικές επιχειρήσεις, το λιμάνι του Πειραιά πουλημένο τζάμπα και τα αεροδρόμια να έπονται!
Βγείτε στα ίσια και πείτε μας την αλήθεια! θα το εκτιμήσουν πιο πολύ οι πολίτες! Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτε απο όσα αριστερά σας υποσχεθήκαμε και βολευόμαστε με το σύστημα των προηγούμενων! Δεξιά,νεοφιλελεύθερα, καπιταλιστικά!
Οι μετανάστες στην Ειδομένη, το ελεύθερο που δίνετε στους μαθητές να σπάνε τα σχολεία και ο Καρανικας μαζί, δεν μπορούν να συγκρατήσουν το αριστερό σας προσωπείο! Η Βενεζουέλα δεν πουλάει πλέον, ο Μαδουρο απαγόρευσε τα σεσουάρ κι εσείς αρχίζετε να περιορίζετε την ελευθερία του τύπου μπας και μπορέσετε να διοργανώσετε μια παρωδία δικτατορίας του προλεταριάτου!
Τραβάτε σπιτα σας και στα Εξάρχεια να ξεκουραστείτε! Η δεξιά παρουσία σας με αριστερό μανδύα σας κούρασε πολύ!
Άντε καλή ξεκούραση και να μη μας γράφετε...!

Θόδωρος Γαλανόπουλος