Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Το «Πανηπειρωτικό Πανόραμα 2016» παρουσιάζεται στην ΕΡΤ!

Το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016» είναι το κορυφαίο διήμερο για κάθε ξενιτεμένο Ηπειρώτη, κάθε φίλο της Ηπείρου και της παράδοσης αυτή τη χρονιά στην Αθήνα. 
Για δύο μέρες, το Στάδιο Ταέ Κβον Ντο καλωσορίζει ένα ολόκληρο κύκλο εκδηλώσεων και δράσεων. 

Συναυλίες, συζητήσεις, προβολές, έκθεση των συλλόγων της Αποδημίας, έκθεση τύπου, εικαστική έκθεση, νεανικό φόρουμ, έκθεση και πωλητήριο Ηπειρωτών παραγωγών, με την «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ» να κορυφώνει το διήμερο κύκλο εκδηλώσεων την Κυριακή το πρωί.Το κορυφαίο διήμερο αποτελεί συνδιοργάνωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Περιφέρειας Ηπείρου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Οργανισμού Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.
Η ΕΡΤ στηρίζει το «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» συμμετέχοντας ως χορηγός επικοινωνίας! Και φιλοξενεί την παρουσίασή του σε δύο εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης! Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, από τις 5 ως τις 6 μμ, η εκπομπή ΟΝ ΕΡΤ των Ανδρέα Ροδίτη και της Ελένης Χρονά καλωσορίζει τον Έφορο Πολιτισμού της Π.Σ.Ε. Αλέξανδρο Λαμπρίδη και, μαζί του, την κομπανία του Ναπολέοντα Δάμου και το χορευτικό του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης που δίνουν μια ζωντανή πρόγευση στους τηλεθεατές με μουσική και χορό, προσκαλώντας τους στο μεγάλο ηπειρώτικο αντάμωμα.
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, μετά τις 9 πμ, η «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» καλωσορίζει τον Πρόεδρο της Π.Σ.Ε. Γιώργο Δόση και τον συμμετέχοντα στην «ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» Ηπειρώτη τραγουδιστή Γιώργο Μεράντζα που παρουσιάζουν το πρόγραμμα του διημέρου.
Οι παρουσιάσεις στα Μ.Μ.Ε. κλιμακώνονται στην πορεία προς το διήμερο ενώ κορυφώνεται η προετοιμασία χιλιάδων αποδήμων Ηπειρωτών που συμμετέχουν στο πλουσιότατο πρόγραμμά του, θεμελιώνοντας ένα θεσμό μακράς πνοής! 
Αυτό το Σάββατο και την Κυριακή, ανταμώνουμε όλοι στο Στάδιο Ταέ Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, στο «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2016».