Σελίδες


Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: ioannina74@gmail.com

Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

Με 19 παίκτες έφτασε στα Γιάννινα η αποστολή της ΑΕΚ

Τιμωρημένος είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος
Στα Γιάννινα βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, με αρκετές ελλείψεις λόγω τιμωριών και τραυματισμών.  Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λυμπερόπουλος, Μανωλάς και Μάκος τιμωρημένοι, όπως και οι τραυματίες Δέλλας, Ρίκκα, Σιαλμάς. Πίσω έμειναν και οι Γκούντγιονσεν, Μοσχονάς.
Με βάση τα παραπάνω στην αποστολή επιστρέφουν παίκτες που είχαμε καιρό να δούμε όπως ο Εγγλέζου για παράδειγμα. Οι 19 λοιπόν που είναι στη διάθεση του Κωστένογλου είναι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.
Η υποδοχή στο αεροδρόμιο
 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aek365.com ελάχιστα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ στα Γιάννενα προσγειώθηκε στο τοπικό αεροδρόμιο.
Ήδη, πριν καν φτάσει η ομάδα στα Ιωάννινα τους παίκτες περίμεναν περίπου 50 οπαδοί της Ένωσης, χωρίς να υπολογίζουν ούτε τη βροχή που έπεφτε στην πόλη. Και η ORIGINAL Ιωαννίνων, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν ένας - ένας ξέσπασαν σε τραγούδια και χειροκροτήματα. Το κεντρικό πρόσωπο που γνώρισε τη μεγαλύτερη αποθέωση ήταν φυσικά ο Νίκος Γεωργέας.
gianninasports